Oblivion (2013) Planeta Uitata Online Subtitrat

Titlul original:  

Oblivion (2013) Planeta Uitata Online Subtitrat


Categoria:  Actiune, Aventura, Razboi
Anul:  2013
Calitate:  TS-Screener
Subtitrare:  Subtitrat
Rating:  

Distribuie:
11-02

2014

Descriere Oblivion (2013) Planeta Uitata Online Subtitrat
0

Autor:  admin     Vizualizari:  106


Oblivion (2013) Planeta Uitată Online Subtitrat Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaştere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.
Atentie Daca Filmul Nu Merge Apasati Pe Butonul "Raporteaza Un Film"
Informatii
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti Inregistra Acum.