The Hungover Games film online gratis subtitrat comedie (2014)

Titlul original:  

The Hungover Games film online gratis subtitrat comedie (2014)


Categoria:  Actiune, Animate, Comedie, Filme-Noi
Anul:  2014
Calitate:  HD-1080
Subtitrare:  Subtitrat
Rating:  

Distribuie:
23-03

2014

Descriere The Hungover Games film online gratis subtitrat comedie (2014)
0

Autor:  admin     Vizualizari:  92


Am fost vizionarea de filme de toate genurile din anii 1940 . Deci, ce este atât de greșit cu acest film că aceasta justifică o astfel de evaluare redusă și atât de multe comentarii negative ? În umila mea părere absolut nimic despre ” rău ” cu ea , de fapt, m-am bucurat bine vizualizarea acesteia . Terenul nu jignesc ( aceasta este ceea ce trebuie să fie ca o parodie – KISS simplu ) ,scenaristică este excelent , camera de lucru / de iluminat se face cu profesionalism și actorii toate fac parte lor de bine . Nu a fost o sinergie între principalii actori și au lucrat împreună foarte bine .

Pot să înțeleg că filmul nu va fi pe gustul tuturor : umorul este cu siguranță un pic de umor de toaletă răgușită – prime la ori, dar care cu siguranță nu a definit conținutul plină de umor a filmului ca un întreg și nu există un împrumut necenzurată de idei și mai mult din alte filme : dar funcționează și funcționează uimitor de bine ! Dupa ce a citit alte comentarii recenzenți nu ma asteptam mult de la acest film dar a păstrat o minte deschisă și mă bucur că am făcut altfel aș fi pierdut pe o experiență de film foarte plăcută .

Dacă aș fi avut de a alege actorul cel mai notabil în acest film ar trebui să fie tipul cu barba pentru rolul extraordinar al ” celuilalt ” tipul cu barbă din ” cealaltă ” filmul . De asemenea, am să recunosc că eu sunt un fan al frumos sexy Rita Volk și ea nu a ratat. În rezumat , apoi , limba bine controlat în spectacole de obraz din întreaga distribuție pentru a face un râs foarte bun la bucată tare de divertisment de film . Am 6.5 rata .
Atentie Daca Filmul Nu Merge Apasati Pe Butonul "Raporteaza Un Film"
Informatii
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti Inregistra Acum.