Step Up 2: The Streets (2008) Online Subtitrat

Titlul original:  

Step Up 2: The Streets (2008) Online Subtitrat


Categoria:  Dragoste, Drama, Sport
Anul:  2008
Calitate:  HD-720
Subtitrare:  Subtitrat
Rating:  

Distribuie:
01-03

2014

Descriere Step Up 2: The Streets (2008) Online Subtitrat
+1

Autor:  HeimDall     Vizualizari:  247


Continuarea succesului de box-office STEP UP ("Dansul dragostei") duce dansul de strada urban catre un nou nivel, cu o poveste noua electrizanta despre trupuri, inimi si visuri in miscare. Rebela nou-venita, Andie (BRIANA EVIGAN) e o paria care incearca sa se integreze la scoala de arte din Maryland, in timp ce ramane fidela visului ei de a dansa cu o trupa de strada din Baltimore. Cel mai sexy si talentat baiat din scoala, Chase (ROBERT HOFFMAN), e o vedeta in devenire care urmareste sa iasa din tipare, dand nastere unei trupe care sa intre in competitie la cea mai mare batalie a dansului de strada din Baltimore, "The Streets". Acum, cand Chase isi uneste fortele cu Andie, apare conflictul dintre cele doua lumi ale lui Andie. Tensiunea crescanda atat pe ringul de dans cat si in viata ei, o ajuta sa invete sa construiasca o punte intre iubire si loialitate, intre libertate si oportunitate, intre cine e si cine crede ca poate fi.
Intr-o lume a dansului hipnotizant, a muzicii si a spectacolelor, ca si predecesorul, Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets reprezinta debutul regizoral pentru Jon M. Chu. Cu o distributie uimitoare de nou-veniti tineri, multe dintre acele povesti personale ale talentelor brute si ale realizarilor castigate cu greu oglindesc personajele lor din film. Filmul reuneste si o mare parte din echipa de productie din spatele primei parti, incluzandu-l aici si pe coregraful de la STEP UP ("Dansul dragostei"), Jamal Sims, care e insotit de data aceasta de coregrafii Nadine "Hi Hat" Ruffin (numita "diva dansului hip-hop") si Dave Scott ("Stomp the Yard" - In ritm de step). Patrick Wachsberger & Erik Feig de la Summit Entertainment au fost producatori, impreuna cu Adam Shankman si Jennifer Gibgot de la Offspring Entertainment. Producatorii executivi au fost Bob Hayward, David Nicksay, Anne Fletcher si Meredith Milton. Scenariul a fost scris de Toni Ann Johnson si de Karen Barna, bazandu-se pe personajele create de Duane Adler.
Atentie Daca Filmul Nu Merge Apasati Pe Butonul "Raporteaza Un Film"
Informatii
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti Inregistra Acum.