Endless Love – Indragostiti pentru totdeauna (2014) online subtitrat

Titlul original:  

Endless Love – Indragostiti pentru totdeauna (2014) online subtitrat


Categoria:  Dragoste, Filme-Noi, Thriller
Anul:  1960
Calitate:  DVD-Screener
Subtitrare:  Fara Subtitrare
Rating:  

Distribuie:
23-03

2014

Descriere Endless Love – Indragostiti pentru totdeauna (2014) online subtitrat
0

Autor:  admin     Vizualizari:  104


Dragoste pierduta s,i iubirea a gasit sunt unele dintre povestirile cele mai plina de satisfact,ii le-am vazut vreodata pe marele ecran . In ( Alex Pettyfer ), cazul lui David Elliot , dragoste pierduta , as,a cum terapeutul sau ii spune , este ” ca o carte ai citit mult timp in urma ” , iar aceste cuvinte nu ar putea fi mai adevarat pentru Endless Love . In afara de a fi un remake al Brooke Scuturile ” 1981 de film cu acelasi nume , filmul este , de asemenea, un exercit,iu pentru a vedea cum celebra tragedie a lui Shakespeare , scrisa in urma cu aproape 420 ani , ar putea fi modernizat , interpretate s,i adaptate pentru o Pinterest -driven , Instagram – generat,ie obsedat de tineri . Dar, ca de Amaro , Hudson s,i Mayfair filtrele prezentate pe app mobil extrem de captivant , Endless Love este un soare sarutat poveste de dragoste a spus prin lentila de un scriitor / regizor , care este frumos sa se uite la , s,i int,elege ce este publicul dores,te , in special in timpul una dintre cele mai fort,at romantic perioade ale anului .

Nici un film lansat pe sau in jurul valorii de Ziua Indragostit,ilor ar trebui sa fie judecat pe originalitate , deoarece ca de vacant,a in sine , nu este nimic original, despre trandafiri , bomboane de ciocolata , s,i sentimentul ca este mintea inundat,iile fort,a motrice oamenilor fort,ata . In schimb , scriitor / director Shana Feste ofera un film distractiv , frumos impus,cat de prima iubire , cu multe dintre ingredientele esentiale pentru a face un succes in randul tinerilor face .

Un minut , t,opait de-a lungul acoperis,urile de mas,ini , de alta parte, saruta fata visurilor tale , Endless Love este o poveste moale s,i in condit,ii de sigurant,a a doi indragostit,i care se afla la capetele opuse ale piste de viat,a . David , care a fost in dragoste cu Jade Butterfield ( Gabriella Wilde ) din clasa a zecea , foloseste absolvirea liceului ca o s,ansa de a se conecta in cele din urma cu ea . Minunat nevinovat s,i vibrante blonda Jade , care s,i-a petrecut ultimii doi ani de liceu doliu la moartea fratelui ei mai mare Chris Butterfield ( Patrick Johnson ) , decide sa-s,i petreaca cea mai mare parte a timpului liber scufundat in literatura de specialitate s,i in port,ile inalte ale ei proprietatea familiei lui mare . Doliu la pierderea copilului lor , Hugh s,i Anne Butterfield ( Bruce Greenwood s,i Joely Richardson ), sunt mult,umit,i de a avea cei doi copii ramas,i protejate la domiciliu . Acesta nu este pana la absolvire Jade lui ca viat,alui Butterfield sunt complet trimise talmes,-balmes, de David , un om inteligent s,i sofisticat tineri ale caror preocupari principale sunt tatal sau s,i realizarea lui de dragoste adevarata .
Atentie Daca Filmul Nu Merge Apasati Pe Butonul "Raporteaza Un Film"
Informatii
Doriti să lăsati comentariu? Va Rugam Sa Va Logati la contul dvs. pentru a lăsa comentarii. Nu ai un cont? Te Poti Inregistra Acum.